Oooh, ik heb gisteren naar een receptje uit Good Food een poepsimpel maar zaaaalig lekker ijsdessert gemaakt.
En geloof me, het was om uw vingers van af te likken ;) !!
En geloof me, het was om uw vingers van af te likken ;) !!
*1 klein klontje boter laten smelten.
*vervolgens 2 eetlepels suiker toevoegen en 1 theelepel (of 1/3 flaconnetje) vanilleëxtract. Even doorroeren tot de suiker smelt.
*200 gram bosbessen toevoegen en 2 a 3 minten laten zachtjes koken tot het fruit zacht wordt.
Dit alles (het moet nog warm zijn zodat het ijs wat kan smelten) over 2 (of 3 of 4 of 5... ) bolletjes vanille-ijs gieten. Desgewenst ook verse slagroom
Moet er nog bijgezegd dat dit echt goddelijk was (en letterlijk in minder dan 5 minuten klaar!! de tijd dat je je ijs uitschept is het fruitsausje klaar)
6 opmerkingen:
klinkt yummie!
jum an, dat ziet er lekker easy uit ! jammer dat de foto ontbreek :-)
awel ik ga nu een ijsje eten sé
Voila se...fotootje erbij gezet! Het zag er exact uit als op de foto(komt uit het tijdschrift zel)
Net uitgeprobeerd en likkebaardend goedgekeurd, jammie zeg!
allez an, schrijft nog ne keer iets op uwen blog
Is dat dessertje nog altijd aan het verteren? ;-)
Een reactie posten